El dijous 24 d’octubre a les 17 h estarem amb la Montserrat García de la Federació Ecom parlant sobre d’interdependències, cicles de vida i diversitat humana als entorns construïts que habitem.

Per a qui estan pensats els edificis d’habitatges? Qui els pensa i des de on? Estan pensats per a tothom? Per a la majoria? Qui te aquesta consideració i per què? Es tenen en compte les interdependències humanes i els cicles vitals a l’espai construït? Des de on es tracten les cures i la sostenibilitat de la vida? Els espais que habitem reflecteixen valors: de manera més o menys conscient reproduïm relacions de poder al nostre entorn comunitari, marcant qui pot conviure amb nosaltres i qui queda exclòs. Si volem avançar cap a ciutats i societats més humanes que tinguin en compte els objectius de desenvolupament sostenible i els drets humans, treballar tenint en compte la diversitat humana i l’accessibilitat és clau.

Promoure espais més vitals, inclusius, cohesionats i segurs per a tothom a les ciutats comença per repensar els models d’habitatge.

Habitatge accessible. Esborrem mites i trenquem barreres!
Dijous 24 d’octubre a les 17h
Lleialtat Santsenca: C. d’Olzinelles, 31, 08014 Barcelona

Xerrada oberta, sense inscripció.