A continuació et proporcionem tota la informació perquè puguis inscriure’t a algun dels grups d’habitatge cooperatiu o posar-te en contacte amb ells per a futures vacants.

Aquests són:

LA RENEGÀ, cohabitatge feminista a Santa Maria de Palautordera (13 habitatges)

habitatge cooperatiu, La Renegà, projecte feminista, arquitectura feminista, cooperativa d'habitatgeGrup de dones de Santa Maria de Palautordera que estan tirant endavant un projecte cooperatiu d’habitatges en cessió d’ús amb perspectiva feminista i posant les cures al centre. A més dels onze habitatges per a les dones sòcies, el projecte contempla la construcció de dos habitatges socials destinats a acollir dones procedents de contextos de violència.

Formulari de sol·licitud per entrar-hi a viure

TORRENT VIU, cohabitatge cooperatiu a Sarrià (16 habitatges)

Cooperativa d’habitatges en règim de cessió d’ús del barri de Sarrià (Barcelona) que estan promovent la construcció d’un edifici de cohabitatge en un solar de titularitat pública on edificaran 16 habitatges amb qualificació d’habitatges protegits amb espais comunitaris.

Formulari de preinscripció

RUDERAL, cohabitatge cooperatiu a Vallcarca (24 habitatges)

RuderalCooperativa que té com a objectiu promocionar l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Vallcarca. El grup l’integren un total de 24 unitats de convivència, conformades per 28 adults 16 infants.

Bústia de contacte