Aquest octubre hem programat els dos últims espais de trobada oberts del projecte Singulars ‘On viure totes’ d’impuls de l’habitatge inclusiu en el cohabitatge cooperatiu. Aquestes trobades compten amb el suport de diferents cooperatives d’habitatge i entitats socials que acompanyen col·lectius específics en situació de vulnerabilitat.

El dimarts 17 d’octubre hi haurà la jornada de presentació de la Guia elaborada per Perviure Un lloc on viure totes. Guia pràctica per incloure pisos socials als projectes de cohabitatge, on es recullen diferents experiències i aprenentatges, i l’estudi Inclusivitat de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, en coordinació amb La Dinamo. La jornada està adreçada a cooperatives d’habitatge, entitats socials, ESS, administració i persones interessades.

Serà a partir de les 18h a a la Nau Bostik de Barcelona i es podran seguir tant en format presencial com en línia. Les jornades compten amb el suport i col·laboració de La Dinamo, MigrESS, Fundación Nazareth, Grup cooperatiu TEB, Fundació Surt, Sostre Cívic, Punt de Referència, La Balma, La Renegà i Torrent Viu.

Podeu consultar el programa aquí i inscriure-us-hi aquí.

Jornades habitatge 17 octubre

Ets una cooperativa, entitat social, administració o persona vinculada als moviments cooperatius i socials? Volem que tu també en formis part i contribueixis a promoure un model d’accés a l’habitatge que sigui per a tothom i on ningú quedi enrere. T’hi esperem!

Aquest projecte està impulsat per: