Us presentem un cicle de tallers a on volem donar a conèixer el cohabitatge, com una alternativa cooperativa i comunitària per l’accés a l’habitatge. Una opció que transforma les persones i les societats i un procés d’aprenentatge complexe i enriquidor. Serà un espai per debatre, per donar informació a les persones interessades en el cohabitatge, resoldre dubtes, i generar confluències entre les persones interessades en el cohabitatge.

 

Noves formes d’envelliment a través de les cooperatives d’habitatge

8 de Novembre a les 18h
Volem oferir un espai a les persones grans i persones interessades en l’envelliment i les cures, per poder parlar d’altres maneres d’envellir més acurades i no especulatives.Com cocrear l’arquitectura

12 de Novembre a les 18h
Compartirem punts claus que hem d’atendre quan pensem en l’arquitectura del projecte: Quins criteris hem de tenir en compte a l’hora de pensar en els materials? Com repercuteixen en l’economia? Quina volem que sigui la relació entre l’espai privat i el col.lectiu? Com acordem aquestes coses? Necessitem acompanyament?

Aprofundirem en aquests i d’altres punts, així com en el rol de l’arquitecte i el paper del grup en aquests temes.Decidim l’economia i la gobernança del projecte

29 de Novembre a les 18h
Aquesta serà una jornada per a reflexionar l’economia i la gobernança d’un projecte de cohabitatge, per a poder tenir pistes que ens ajudin a tractar aquest tema i a fer-nos les preguntes clau que ens ajudin a avançar cap al nostre projecte.Podem cohabitar amb afinitat i diversitat?

4 de Desembre a les 18h
Crearem un espai per poder debatre entre les entitats i persones interessades en el Cohabitatge, com estem incloent la diversitat en els projectes d’habitatge cooperatiu. Reflexionarem sobre si som conscients o no de l’existència o carència de les diferents diversitats, si les estem incorporant, com ens afecta la diversitat dels grups i com la podem treballar.


 

Els tallers són gratuïts però cal inscriure’s aquí.

 

Ens ajudes a difondre?

PERVIURE-reptes-del-cohabitatge