ACTIVITAT AJORNADA, EN BREUS TINDREM NOVA DATA!

Dimarts 2 de febrer presentarem l’Escola Perviure, una aposta pel coneixement compartit que té per objectiu facilitar eines per a l’autogestió, la recerca-acció, la divulgació i l’intercanvi de coneixement per a fer créixer noves maneres d’habitar. Comptarem amb la participació de Celobert, Fil a l’agulla i Coopdemà, i aprofitarem també per compartir l’experiència d’intercooperació entre aquestes tres cooperatives fundadores de Perviure. L’acte serà en línia i s’emmarca dins la celebració dels 10 anys de la cooperativa Celobert.

L’Escola neix en un context de lluita pel dret a l’habitatge, on la dificultat d’accedir a un habitatge sumat al context actual de pandèmia, ha fet prendre consciència a gran part de la ciutadania de la importància d’una llar digne. Aquest escenari també ha fet créixer l’interès en noves formes de convivència més empoderadores, inclusives i saludables, i des de Perviure posem l’Escola a disposició de tothom que vulgui emprendre i explorar aquest camí.

Les sessions d’assessorament en cohabitatge d’aquestes últimes setmanes, que han ajudat a resoldre dubtes a unes 80 persones, han servit per donar el tret de sortida a l’Escola Perviure, i la sessió de febrer servirà per explicar-te el que tenim preparat i convidar-te a crear-la amb nosaltres.

T’hi esperem!