FESC Celobert

Aquest cap de setmana (22 i 23 d’octubre) arriba una nova edició de la Fira de l’Economia Solidària de Catalunya, i des de Perviure hi participem com a expositores juntament amb les companyes de Celobert. Acosteu-vos al nostre estand per conèixer de primera mà la feina que fem, els projectes que tenim en marxa i com formar-ne part!

A l’expositor trobareu, a més de material informatiu, un recull de les últimes publicacions de Perviure i Celobert, com ara la les guies UnLlocPerviure, Cohabitatge sènior amb cures i Pràctiques ambientals als projectes de cohabitatge (en el marc del projecte singulars 2022), per part de Perviure, i Les polítiques d’habitatge més enllà de l’emergència (en col·laboració amb Ecos), Cap a una arquitectura ecofeminista al cohabitatge (en el marc del projecte singulars 2022) i Facilitem l’accés al sòl (projecte singulars 2019-2020) per part de Celobert. 

A més, si esteu interessades a conèixer com funciona un habitatge cooperatiu, us recomanem passar-vos per la parada durant dissabte a la tarda o diumenge al matí, ja que disposarem d’una maqueta de treball que estem fent servir en el procés de codisseny del projecte de cohabitatge de la Renegà

Us animem a tots i totes a venir a la fira i descobrir totes les alternatives que teniu al vostre abast per impulsar una economia més justa i solidària. Que comenci la FESCta!

FESC 2022