Perviure SCCL, una cooperativa de serveis que té per objectiu gestionar i acompanyar grups i comunitats en el seu procés d’autopromoció d’habitatge col·lectiu. Ho fem amb una mirada integral que incorpora totes dimensions: la humana, l’econòmica-financera, la jurídica i la arquitectònica/constructiva.

Busquem una persona tècnica per incorporar-la a l’equip multidisciplinari que conforma aquest acompanyament integral. Els perfil requerit és una persona amb motivació a participar en un projecte cooperatiu en creixement, sense ànim de lucre i que té com objectiu contribuir al dret a l’habitatge i a la generació de comunitat a través del cohabitatge. Que sigui una persona polivalent, resolutiva, organitzada, autònoma, amb iniciativa, amb capacitat de gestió de la complexitat, amb capacitat d’aprenentatge i de treball en equip. Formació tècnica en ciències ambientals, enginyeria, arquitectura o altres formacions similars. Persona que estigui formada en participació o facilitació o amb interès en formar-se en aquests àmbits. Bon nivell de parla i redacció en català. Cal consultar el document adjuntat i complet amb els requisits.

S’ofereix jornada d’entre 20 i 35 hores setmanals a l’Oficina de Perviure (c/Casp 43, Baixos), amb possibilitat de teletreballar fins a un màxim del 50% i horari adaptable a necessitats personals i del lloc de treball. Contracte laboral indefinit i retribució segons escalat salarial de l’entitat: entre 24.000 i 27.000€ anuals bruts, 12 pagues/any, negociable segons perfil. Data prevista d’incorporació entre el mes de juny i setembre de 2024.

Les persones interessades han de fer arribar un CV actualitzat i un vídeo senzill de màxim 2 min de durada amb una presentació personal i professional, motivació, habilitats incorporades i habilitats a millorar al correu electrònic administracio@perviure.org indicant a l’assumpte “tècnica 2024”.

El termini de presentació de currículums finalitza el dia 27 de maig de 2024.