Aquest curs ha significat un punt d’inflexió per Perviurehem crescut, s’ha incorporat més gent a l‘equip i hem iniciat l’acompanyament de 3 projectes de grups de cohabitatgeTorrent ViuRuderal i La Renegà. I amb aquests, juntament amb el Projecte Singular de Cohabitatge inclusiu hem assolit molts del objectius que ens haviem plantejat per treballar en l’acompanyament de comunitats intencionals en el procés d’autoproveir-se d’habitatge a través d’un procés fonamentat en l’ecofeminisme, i de models no lucratius d’accés i tinença d’habitatge.

Hem viscut també moments baixos d’energia però entenem que són necessaris per aportar perspectives, i que l’aposta de situar les cures al centre de la nostra tasca (tant a nivell de grups com a nivell d’equip) és fonamental i imprescindible perquè l’engranatge de Perviure pugui seguir funcionant.

Enguany hem impulsat una reflexió sobre què signfica el Cohabitatge inclusiu, i també hem contribuït com a Sectorial de la XES en la campanya per a que l’habitatge cooperatiu i no especulatiu, sigui una realitat assequible per al conjunt de la població al nostre territori. Podeu veure la campanya aquí.

Entenem la nostra tasca com una aportació a la transformació del nostre entorn, tant pels grups i persones a les que acompanyem com per a nosaltres mateixes (l’equip que formem part de Perviure). Trobem essencial ser coherents i implicar-nos també nosaltres en assumir i dur a terme reptes i aprenentatges que ens transformen de manera col·lectiva.

És per això que ens sentim molt agraïdes de la confiança que dipositeu totes les que esteu vinculades a aquest projecte, de la manera que sigui, ja que sense vosaltres no seria possible. I gràcies a les nostres cooperatives sòcies i companyes de CelobertFil a l’Agulla i Coopdemà per ser les nostres aliades imprescindibles, per seguir fonamentant i donant suport en tot el que fem, i per acompanyar-nos en el camí dels projectes que ens proposem.

Aprofitem per acomiadar-nos per uns dies: ens en anem del 9 al 30 d’agost a descansar, llegir, gaudir i  carregar les piles perquè volem tornar al setembre amb molta energia per seguir tirnat endavant i co-creant projectes que apostin per transformar la realitat que ens envolta.

El curs vinent tenim previst iniciar amb l‘Escola Perviure, un projecte en el que tenim dipositada molta il·lusió i ganes, que té l’objectiu de compartir eines que puguin ser útils  per totes aquelles persones i organitzacions  que estigueu interessades en els processos d’autopromoció d’habitatge col·lectiu. Estigueu atentes a les novetats i a les nostres xarxes socials: facebook i twitter.

Que tingueu un estiu ple de vida!

Ens retrobem ben aviat!