Som un equip format especialment per acompanyar i impulsar projectes de cohabitatge de forma interdisciplinar, amb especial atenció en la cura de les relacions i la diversitat.

Treballem amb compromís i professionalitat, amb una metodologia pròpia i adaptada a cada projecte. La nostra formació i recorregut es complementa i dóna resposta en tots els àmbits tècnics i personals que necessiten els projectes d’autopromoció de projectes d’habitatge col·lectius:

Dinamització i facilitació del grups

Gestió econòmica i financera

Assessorament legal, jurídic i urbanístic

Co-disseny de l’arquitectura i gestió de l’obra

Maria Josep Lázaro

Direcció d’equip i coordinació de grups

Coordina l’equip i impulsa els objectius estratègics de Perviure. Acompanya els grups des del rol de coordinació tècnica i també dóna suport a ajuntaments i entitats públiques per impulsar el model cooperatiu en cessió d’ús. Per ella, el cohabitatge és una eina de canvi social. És membre del Consell Rector com a sòcia treballadora.

Mariajosep@perviure.org

Save

Flora Muñoz

Coordinació interna i gestió econòmica i legal

Responsable de la gestió interna de la cooperativa i del control econòmic i administratiu. També dóna suport als grups de cohabitatge en l’àmbit econòmic, jurídic i administratiu. Quan té clar l’objectiu no hi ha qui l’aturi, sempre cuidant el camí per arribar-hi.

Flora@perviure.org

Guiomar Vargas

Guiomar Vargas

Coordinació de grups i gestió de la governança i la cohesió

Acompanya i posa al servei dels grups la seva experiència i aprenentatges en facilitació de grups i de més de 15 anys de vida comunitària en una de les primeres cooperatives d’habitatge en cessió d’ús del país. Diplomada en Treball de Processos, té la formació i experiència per facilitar la gestió de les tensions pròpies del procés de creixement dels grups.

Guiomar@perviure.org

Marta Morales

Marta Morales

Gestió de projectes i obres

És l’arquitecta especialitzada en gestió de la construcció i els seus costos. S’encarrega de coordinar els diferents agents necessaris per fer realitat una obra, posant especial atenció al control de pressupost i planificació de terminis. La seva mirada meticulosa i eficient és clau i aporta la seguretat i claredat que necessitem.

Marta@perviure.org

Save

Maria Lecha

Suport administratiu i secretaria tècnica

S’encarrega de donar suport econòmic i administratiu. També ajuda l’equip de Perviure per al desenvolupament els projectes tècnics. Li encanta poder aportar estabilitat i harmonia en tot allò que fa.

Administracio@perviure.org

Save

Clara del Cerro Gutiérrez

Secretaria tècnica de projectes a l’estat espanyol

Impulsa La Germinadora a través de jornades, formació i acompanyament a administracions públiques. Acompanya els grups des del rol de coordinació tècnica i facilitació. Amb la seva mirada interseccional i el seu entusiasme ens dóna energia a totes des de Cantabria.

Clara@perviure.org

Save

Diego Carrillo

Gestió de l’arquitectura

Coordina l’àmbit d’arquitectura de Perviure. Escolta i interpreta les necessitats de cada grup i les tradueix en propostes d’organització de l’espai. En les comunitats on ha viscut molts envans han acabat desapareixent.

Diego@perviure.org

Save

Laura Muixí

Carmela Prats

Facilitació de grups i elaboració de materials per a la inclusió

Està formada en l’àmbit de la facilitació de grups i amb perspectiva feminista i interseccional. Té experiència en l’acompanyament de col·lectius i projectes autogestionats vinculats a l’àmbit de les cures i psicosocial, espais de suport mutu i en l’àmbit educatiu.

Laura

Laura Mora

Suport jurídic | Cooperativa Coopdemà

Dona suport jurídic internament i també als grups que acompanyem. S’encarrega de vetllar pels diferents aspectes legals que afecten els cohabitatges, com la redacció i modificació dels estatuts i el RRI de les cooperatives. Sempre està a punt per donar un coopdemà!

Iñigo Robredo Korta

Suport en economia i finances | Cooperativa Coopdemà

Membre del Consell Rector. Assessora i capacita a grups i entitats per planificar els recursos financers i controlar els processos de gestió econòmica. L’habitatge necessita de molts recursos i s’han de gestionar amb molta cura molt bé!

 

Mireia Parera

Suport en metodologia i cures | Cooperativa Fil a l’Agulla

Dona suport a l’equip de Perviure tant pel que fa al desenvolupament de la metodologia com en la cura de les relacions internes i creixement personal i professional de les persones de l’equip. Té experiència directa en la vida comunitària. Creu que els conflictes són oportunitats d’aprenentatge i per anar endavant.

 

Jordi Carbó

Suport estratègic i en dret a l’habitatge | Cooperativa Celobert

Membre del Consell Rector, que vetlla pel compromís del projecte amb la lluita pel dret a l’habitatge, per la coherència en els processos i per la qualitat arquitectònica. Des de ben jove ha estat vinculat amb els moviments socials i l’economia social i solidària.

“Som capaces d’oferir resposta a les múltiples necessitats que ha d’afrontar tot procés d’habitatge col·lectiu i ho fem assegurant una visió de conjunt. El que ens motiva és que els projectes de cohabitatge vegin la llum i per això la nostra proposta s’adapta a les necessitats específiques de cada grup, projecte i territori.

Aquí pots coneixe’ns millor ↓

Comptem amb el suport de tot l’equip de les cooperatives

Celobert

Save

Fil a l’agulla

Save

Coopdemà

Save


 

Fem xarxa amb


 

Col·laborem amb

Delta cooperativa | Proyecto MovicomaJamgo | Facto

Comparteix-ho a xarxes