Som un equip format especialment per acompanyar i impulsar projectes de cohabitatge de forma interdisciplinar, amb especial atenció en la cura de les relacions i la diversitat.

Treballem amb compromís i professionalitat, amb una metodologia pròpia i adaptada a cada projecte. La nostra formació i recorregut es complementa i dóna resposta en tots els àmbits tècnics i personals que necessiten els projectes d’autopromoció de projectes d’habitatge col·lectius:

Dinamització i facilitació del grups

Gestió econòmica i financera

Assessorament legal, jurídic i urbanístic

Co-disseny de l’arquitectura i gestió de l’obra

Maria Josep Lázaro

Coordinació de grups i gestió econòmica i legal 

Responsable de la gestió interna de la cooperativa i de l’acompanyament a ajuntaments i entitats públiques. També s’encarrega de la coordinació i seguiment de grups en tot el que te a veure amb aspectes econòmics i legals.Per ella el cohabitatge és una eina de canvi social.

mariajosep@perviure.org

Save

Diego Carrillo

Direcció d’equip i gestió de l’arquitectura

Escolta i interpreta les necessitats de cada grup i les tradueix en propostes d’organització de l’espai. Coordina l’equip intern i impulsa els canvis que convé fer. En les comunitats on ha viscut molts envans han acabat desapareixent.

diego@perviure.org

Save

Mireia Parera

Suport en metodologia i innovació

Es dedica a l’acompanyament de grups i a facilitar el desenvolupament del seu potencial. Té molta experiència en la vida comunitària. Creu que els conflictes són oportunitats d’aprenentatge i per anar endavant. La seva aportació en creació metodològica és clau.

mireia@perviure.org

Mon Joan i Torra

Coordinació de grups i gestió de l’edificació

Creu en els feminismes i la inclusió de les diversitats com un pilar fonamental de transformació social. Considera que les cooperatives en cessió d’ús són exemples que demostren que un altre model d’habitatge i de convivència és possible.

mon@perviure.org

Save

Flora Muñoz

Suport administratiu i secretaria tècnica

S’encarrega de donar suport econòmic i administratiu intern i també als grups de cohabitatge. També dóna suport a l’equip a nivell de secretaria tècnica, gestió telefònica i el que pugui necessitar la cooperativa. És una peça clau de l’equip!

administracio@perviure.org

Iñigo Robredo Korta

Suport financer, econòmic i legal

Membre del Consell Rector. Assessora i capacita a grups i entitats per planificar els recursos financers i controlar els processos de gestió econòmica. L’habitatge necessita de molts recursos i s’han de gestionar amb molta cura molt bé!

inigo@perviure.org

Jordi Carbó

Suport estratègic i en dret a l’habitatge.

Membre del Consell Rector, que vetlla pel compromís del projecte amb la lluita pel dret a l’habitatge, per la coherència en els processos, i per la qualitat arquitectònica. Des de ben jove ha estat vinculat amb els moviments socials i de l’economia social i solidària.

jordi@celobert.coop

Neus Andreu

Suport estratègic i organitzacional

Membre del Consell Rector, que vetlla per la coherència interna i externa de Perviure, per la mirada estratègica, i dona suport a l’equip en les seves dinàmiques internes i relacions.

neus@filalagulla.org

“Som capaces d’oferir resposta a les múltiples necessitats que ha d’afrontar tot procés d’habitatge col·lectiu i ho fem assegurant una visió de conjunt. El que ens motiva és que els projectes de cohabitatge vegin la llum i per això la nostra proposta s’adapta a les necessitats específiques de cada grup, projecte i territori.

Comptem amb el suport de tot l’equip de les cooperatives

Celobert

Save

Fil a l’agulla

Save

Coopdemà

Save


Fem xarxa amb


 

Col·laborem amb

Delta cooperativa | Proyecto MovicomaJamgo | Facto

Comparteix-ho a xarxes