Som un equip format especialment per acompanyar i impulsar projectes de cohabitatge de forma interdisciplinar, amb especial atenció en la cura de les relacions i la diversitat.

Treballem amb compromís i professionalitat, amb una metodologia pròpia i adaptada a cada projecte. La nostra formació i recorregut es complementa i dóna resposta en tots els àmbits tècnics i personals que necessiten els projectes d’autopromoció de projectes d’habitatge col·lectius:

Dinamització i facilitació del grups

Gestió econòmica i financera

Assessorament legal, jurídic i urbanístic

Co-disseny de l’arquitectura i gestió de l’obra

Maria Josep Lázaro

Direcció tècnica i gestió econòmica i legal 

Responsable de la direcció tècnica i metodològica dels projectes, així com de l’acompanyament a ajuntaments i entitats públiques. També s’encarrega de la coordinació de grups i del seguiment de tot allò relacionat amb aspectes econòmics i legals. Per ella el cohabitatge és una eina de canvi social.

Mariajosep@perviure.org

Save

Flora Muñoz

Coordinació interna

Responsable de la gestió interna de la cooperativa i del control econòmic i administratiu. També dona suport als grups de cohabitatge en l’àmbit econòmic, jurídic i administratiu. És una peça clau de l’equip!

Flora@perviure.org

Guiomar Vargas

Guiomar Vargas

Coordinació de grups i gestió de la governança i la cohesió

Acompanya i posa al servei dels grups la seva experiència i aprenentatges de més de 15 anys de vida comunitària en una de les primeres cooperatives d’habitatge en cessió d’ús del país. Com a diplomada en Treball de Processos, està formada per facilitar la gestió de les tensions pròpies del procés de creixement dels grups.

Guiomar@perviure.org

Maria Lecha

Suport administratiu i secretaria tècnica

S’encarrega de donar suport econòmic i administratiu intern. També ofereix suport a l’equip de Perviure pel que fa a la secretaria tècnica, gestió telefònica i el que pugui necessitar la cooperativa. És el darrer fitxatge de l’equip!

Administracio@perviure.org

Save

Diego Carrillo

Direcció d’equip i gestió de l’arquitectura

Escolta i interpreta les necessitats de cada grup i les tradueix en propostes d’organització de l’espai. Coordina l’equip intern i impulsa els canvis que convé fer. En les comunitats on ha viscut molts envans han acabat desapareixent.

Diego@perviure.org

Save

Iñigo Robredo Korta

Suport financer, econòmic i legal

Membre del Consell Rector. Assessora i capacita a grups i entitats per planificar els recursos financers i controlar els processos de gestió econòmica. L’habitatge necessita de molts recursos i s’han de gestionar amb molta cura molt bé!

 

Laura Muixí

Laura Mora

Advocada

Dona suport jurídic internament i també als grups que acompanyem. S’encarrega de vetllar pels diferents aspectes legals que afecten els cohabitatges, com la redacció i modificació dels estatuts i el RRI de les cooperatives. Sempre està a punt per donar un coopdemà!

Laura Muixí

Laura Muixí

Facilitadora de grups 

Dona suport a les comissions de cures/cohesió dels grups que acompanyem, facilitant la presa de decisions difícils i vetllant pel benestar i la cura de les seves integrants. Està formada en treball de processos, i des de fa anys viu a un dels primers projectes cooperatius de base comunitària del territori català.

Mireia Parera

Suport en metodologia i innovació

Es dedica a donar suport a l’equip intern tant pel que fa al desenvolupament de la metodologia Perviure com pel que fa al suport i creixement professional de l’equip. Té experiència directa en la vida comunitària. Creu que els conflictes són oportunitats d’aprenentatge i per anar endavant. 

 

Jordi Carbó

Suport estratègic i en dret a l’habitatge.

Membre del Consell Rector, que vetlla pel compromís del projecte amb la lluita pel dret a l’habitatge, per la coherència en els processos i per la qualitat arquitectònica. Des de ben jove ha estat vinculat amb els moviments socials i l’economia social i solidària.

Sara

Sara Carro

Suport estratègic i organitzacional

Membre del Consell Rector que vetlla per la coherència interna i externa de Perviure, per la mirada estratègica i dona suport a l’equip en les seves dinàmiques internes i relacions.

“Som capaces d’oferir resposta a les múltiples necessitats que ha d’afrontar tot procés d’habitatge col·lectiu i ho fem assegurant una visió de conjunt. El que ens motiva és que els projectes de cohabitatge vegin la llum i per això la nostra proposta s’adapta a les necessitats específiques de cada grup, projecte i territori.

Comptem amb el suport de tot l’equip de les cooperatives

Celobert

Save

Fil a l’agulla

Save

Coopdemà

Save


Fem xarxa amb


 

Col·laborem amb

Delta cooperativa | Proyecto MovicomaJamgo | Facto

Comparteix-ho a xarxes