Eines per ajudar en la cerca de sòls o edificis pel vostre projecte de cohabitatge

Una de les grans dificultats que ens trobem molts grups i persones de cara a tirar endavant el somni de viure plegades en un projecte de cohabitatge, és la de trobar un lloc per fer-lo realitat.

Per això, Perviure aquest any crearà un seguit d’eines per a ajudar a persones, grups i administracions públiques en el procés de cerca o cessió de solars i edificis per a projectes de cohabitatge. Aquestes eines, que seran de lliure accés online per a totes, seràn les següents:


  • Guia per trobar un lloc per viure per a grups d’autopromoció de projectes de cohabitatge.
  • Guia per posar a disposició sòls i edificis per a administracions que vulguin impulsar el model de cohabitatge.
  • Aplicatiu online per avaluar la viabilitat econòmica dels projectes de cohabitatge

 

Per a que aquestes eines s’adaptin al màxim a les necessitats i dels grups i administracions, en el camí per desenvolupar-les, generarem espais i mecanismes per crear-les conjuntament amb vosaltres, tant amb grups que ja tinguin l’experiència com amb grups que esteu iniciant-la, i amb administracions locals que estan treballant per impulsar el model o les que volen començar a fer-ho.

Per això, us proposem a tots els grups de cohabitatge que heu passat per aquesta experiència o que l’esteu iniciant, que respongueu aquesta enquesta per ajudar-nos a saber més del que es necessita en aquest procés i també poder traspassar les vostres experiències a altres grups a través d’aquestes eines.

Una vegada tinguem les enquestes, també us convidarem a participar en una sessió per compartir i comentar els resultats de l’enquesta i per explicar-vos la proposta de la guia i poder tenir la vostra opinió.

 

Ens ajudeu? Ompliu aquesta enquesta, teniu fins el 17 d’abril de 2020