A Perviure estem d’enhorabona! Hem estat seleccionades per rebre un dels Reconeixements CoopCat 2023, impulsats per la Confederació de Cooperatives de Catalunya, que vol agrair i destacar la contribució de les diferents cooperatives del territori a la societat catalana.

El projecte Perviure, impulsat per les cooperatives Celobert, Fil a l’Agulla i Coop de Mà l’any 2016 ha estat guardonat en la categoria ‘Compromís amb la intercooperació’ per la seva “incansable dedicació en l’acompanyament de processos d’habitatge col·lectiu i pel foment de l’accessibilitat i sensibilitat dels habitatges cooperatius”, entre altres motius. 

Durant el seu discurs de recollida la Maria Josep, gerent de la cooperativa, ha volgut destacar el gran repte que suposa tirar endavant un projecte d’intercooperació i tot el procés d’aprenentatge que hi ha hagut pel camí, amb la mirada posada en un futur pròsper pel projecte i per l’habitatge cooperatiu que posa al centre la diversitat i la convivència de les seves membres.

Des d’aquí donem l’enhorabona a les companyes de La Granadella i l’Escola Moragas, premiades en les categories ‘Compromís amb el territori’ i ‘Compromís amb les persones’, respectivament. La 7a edició dels Reconeixement Coopcat ha tingut lloc el migdia de divendres 7 de juliol a la Facultat de la Universitat de Barcelona durant la sessió de tancament de la primera edició de la UESCOOP, la Universitat d’Estiu del Cooperativisme.