FEM REALITAT L’HABITATGE COL·LECTIU AMB CURES

Un nou model d’habitatge cooperatiu centrat en les cures de les persones, pensat per desenvolupar al màxim l’autonomia i basat en el dret a decidir com volem conviure i ser ateses quan sigui necessari un suport.

 

Volem promoure i difondre l’habitatge cooperatiu amb serveis d’atenció a les persones, perquè és un model sense afany de lucre i no especulatiu i que permet integrar els serveis necessaris per viure dignament.

Acompanyem i assessorem a grups i entitats de gent gran i de persones amb diversitat funcional que estiguin interessades en l’habitatge cooperatiu.

 

A Perviure us donem suport en:

 

→ Acompanyament grupal, enfocat a l’envelliment i a la diversitat funcional

→ Serveis d’arquitectura i urbanisme

→ Estudis de viabilitat econòmica

→ Constitució de la cooperativaimg-peu-de-pagina

 

Contacteu-nos a info@perviure.org

 

AGENDA

Com acompanyem la cooperativa d’habitatge feminista La Renegà?

Com acompanyem la cooperativa d’habitatge feminista La Renegà?

Des de maig de 2021 estem acompanyant el projecte de cohabitatge ecofeminista de La Renegà a Santa Maria de Palautordera, i anem superant reptes. Es tracta d'un projecte impulsat per un col.lectiu de 10 dones que volen construir un espai per viure centrat en les cures...

Noves eines per al cohabitatge sènior!

Noves eines per al cohabitatge sènior!

Ja podeu consultar les noves eines al voltant de cohabitatge sènior, que hem fet a través través del projecte Noves maneres de viure la vellesa:Guia: Cohabitatge sènior amb cures DescarregaCàpsules formatives: 

Cohabitatge sènior

Cohabitatge sènior

Mireia Parera | Facilitadora de grups a Perviure i sòcia de Fil a l'Agulla   Ja fa temps, anys, que el model assistencialista de les residències per gent gran o persones en situacions de més o menys dependència està en debat i sorgeixen altres iniciatives més...

Impulsem aquest projecte:

Aquesta iniciativa forma part del Projecte Singulars: SOLUCIONS D’HABITATGE COOPERATIU I ATENCIÓ A LES PERSONES GRANS I PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL.
logo-economia-social

 

Promou:
logo_generalitat-treball-culturatretze
Amb el finançament de: