En els propers dies farem una ruta per visitar dues propostes de cohabitatge sènior amb l’objectiu de compartir coneixements sobre aquest model d’habitatge cooperatiu i aprendre sobre com funciona el seu dia a dia. La primera parada serà a Convivir a Horcajo de Santiago, Cuenca, una cooperativa integral formada per 66 apartaments amb serveis comuns que treballa per conviure autònomament i de manera cooperativa, incorporant serveis d’atenció a les persones.La segona serà al projecte Trabensol a Torremocha de Jarama, Madrid, on coneixerem de primera mà aquest projecte social que treballa per buscar en comú una forma satisfactòria de passar els últims anys de vida. 

Aquesta visita és només la primera de diverses que realitzarem en els pròxims mesos arreu del territori i que anirem documentant en aquest blog. Us animem a seguir-nos per conèixer, al nostre costat, més projectes de cohabitatge sènior i saber més sobre la seva història, les dificultats que s’han anat trobant, els seus reptes i com s’estan organitzant.